Nova vest
Košarka

Četvrtak, 18.10.2018.

16:00

Može li Mega da nastavi da prati Zvezdu?

Trener Mege Bemaks Dejan Milojević želi četvrtu pobedu u ABA ligi, a kao ključni faktor u meču sa Olimpijom ističe agresivnu odbranu.

Izvor: B92

Autor:B92

Može li Mega da nastavi da prati Zvezdu?
Foto: Starsport

Mega ima sve tri pobede u ABA ligi, a u četvrtom kolu regionalnog takmičenja će dočekati Olimpiju iz Ljubljane.

"Za nas je bitno da uđemo u meč sa potrebnom energijom i agresivnom odbranom. Sigurno je da nam puno znače prethodne tri pobede, ali svaku utakmicu počinjemo od nule i ne smemo dopustiti bilo kakvo opuštanje jer će protivnici to umeti da kazne. Verujem u moju ekipu i ukoliko nametnemo naš ritam na utakmici, možemo da dođemo do četvrte pobede što bi bila potvrda sjajnog starta sezone za Megu", rekao je Milojević.

Može li Mega da ostane perfektna u ABA ligi? Večeras je pravi test, pošto joj u goste dolazi odlična Olimpija. Kvota na keca je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Mega - Olimpija.

"Olimpije je kvalitetan protivnik sa dobrom kombinacijom mladih i iskusnih igrača. Uostalom, to pokazuju i njihovi rezultati na početku ABA lige, gde su pobedili Mornar i Zadar, a u Beogradu igrali utakmicu na jednu loptu sa Partizanom", kazao je Milojević.

Košarkaš Mege Adam Mokoka je rekao da ekipa želi da nastavi u istom ritmu.

"Želimo da podignemo naše limite i svaka utakmica je borba za sebe. Olimpija je veoma dobar tim, ali mi u svakom meču idemo na pobedu. Dobro smo počeli sezonu, ali ne želimo ovde da stanemo već da nastavimo u dobrom smeru", rekao je Mokoka.

Utakmica će se igrati u petak od 17.00 u Sremskoj Mitrovici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve