Nova vest
Košarka

Četvrtak, 18.10.2018.

11:45

"Varvari" na popravnom – Makabi stiže u "Moraču"

Košarkaši Budućnosti VOLI nastavljaju svoju borbu za prvenac u Evroligi, u četvrtak u podgoričku "Moraču" stiže izraelski i evropski velikan Makabi Tel Aviv.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: ABA/Buduænost VOLI

Podgoričani su poraženi u prva dva kola od Emporio Armanija kod kuće i Darušafake u Istanbulu, ali ni "Ponos Izraela" još nema nijednu pobedu.

Na premijeri sezone Makabi je tesno poražen u Atini od Panatinaikosa, da bi potom u Tel Avivu za nijansu bolji bio i CSKA.

Dva od četiri tima koja u prva dva kola Evrolige imaju oba poraza sastaju se u Morači. Kvota na Budućnost je 3,05, a na Makabi 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Budućnost - Makabi.

"Imali smo svoje šanse u oba meča Evrolige, ali ih nismo iskoristili. Naredni protivnik je odlična ekipa, ima velika očekivanja za ovu sezonu. Svesni smo da Makabi ima veći talenat i samo radom možemo da nadoknadimo taj zaostatak. Naporni rad – to je naša šansa", rekao je trener Budućnosti Aleksandar Džikić

Meč sa Makabijem će biti četvrta utakmica Budućnosti u poslednjih sedam dana.

Kari Pešić protiv Dejana Radonjića u meču Barselona - Bajern. Iako u dva kola ima dva poraza Barsa je favorit s kvotom 1,25, a kvota na Bajern je čak 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Barselona - Bajern.

"Pred nama je još jedan veliki izazov. Nismo odigrali prethodne utakmice kako smo željeli, ali nam je cilj da rastemo kao ekipa iz meča u meč. Takođe, napredak treba da se vidi i u narednom duelu protiv Makabija. Opet se očekuje da bude puna dvorana i nadam se lijepa utakmica", istakao je plejmejker Nikola Ivanović.

Duel u "Morači" igra se u četvrtak od 20 časova, a Budućnost se svakako nada i mnogo većoj podršci s tribina s obzirom da nisu bile ispunjene na premijeri.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve