Nova vest
Košarka

Sreda, 10.10.2018.

09:22

Zvezda je već zaboravila Budućnost, sada sledi Monako

Košarkaši Crvene zvezde igraju na stadionu "Luj II" meč drugog kola Evrokupa protiv ekipe Monaka.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda je već zaboravila Budućnost, sada sledi Monako
Starsportphoto

Meč sa vicešampionom Francuske i prošlosezonskim finalistom FIBA Lige šampiona, koji ove sezone ima velike ambicije u Evrokupu, zakazan je za 19.45 časova.

Naredni protivnik crveno-belih (sa istim bojama) je dobro startovao u Evrokupu, pobedom nad Brešom u Italiji 80:68 i tako samo potvrdio velike ambicije u ovogodišnjem takmičenju.

Zvezda je takođe bila uspešna na startu i savladala nemački Ulm u Beogradu 88:73.

"Nema puno vremena, već smo se okrenuli narednom protivniku ekipi Monaka. Imaju dve pobede i dve izgubljene utakmice u francuskoj ligi, uz vredan brejk u Evrokupu. Sigurno da se radi o ekipi koja je vrlo nepredvidiva, igraju puno u tranziciji i vrlo jednostavno. Znaju šta hoće i kako da koriste igrače koje imaju", rekao je trener Milan Tomić za klupski sajt.

Plejmejker crveno-belih Filip Čović ističe da je potrebno da se zaustavi Derek Nidam, bivši igrač Mornara.

"Ono što dobro znamo je da je Derik Nidam izvanredan igrač, nepredvidiv, može da šutne iz svake pozicije i udaljenosti. Biće vrlo važno zaustaviti ga u tranziciji", zaključio je Čović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve