Nova vest
Košarka

Utorak, 09.10.2018.

22:18

Marinković: Ne treba slaviti, nije ovo ništa spektakularno

Košarkaš Partizana Vanja Marinković kaže da pobeda nad Zenitom nije ništa spektakularno i da je bilo ključno da proradi odbrana crno-belih.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Marinković: Ne treba slaviti, nije ovo ništa spektakularno
StarSport

Partizan je u Beogradu pobedio Zenit sa 89:82 u drugom kolu grupe C Evrokupa iako je na poluvremenu gubio 46:39.

Zenit je tokom prvog poluvremena kontrolisao tok meča, igrao je sa više energije u skoku i odbrani, a Partizan to nije radio.

"Nema šta da nas iznenade, to je ekipa koja želi da se vrati u Evroligu kroz Evrokup ili VTB ligu, znali smo mi sa kim igramo. Nismo igrali kao itm u prvom poluvremenu, a u drugom smo na nulu vratili tih sedam razlike i počeli četvrtu četvrtinu sa 65:65. To je neka bitna stavka i odatle je samo išlo nabolje", rekao je posle pobede Marinković.

On je u trijumfu upisao 12 poena, a Partizan je dobro rasporedio poene pošto su najefikasniji bili Zagorac i Lendejl sa po 16, dok su Gagić, Marinković i Si imali po 12.

"Ne treba slaviti, nije ovo ništa spektakularno, mi ćemo se truditi da igramo još bolje, još jače i da idemo na pobede", kaže Vanja.

Na pitanje da li je trener Nenad Čanak nešto posebno rekao igračima na poluvremenu, Marinković kaže da su i sami znali šta je bilo problem u prve dve četvrtine.

"Nema tu šta mnogo da se priča, znali smo gde smo grešili i kako i gde. Mislim da smo samo odbranom i borbom se vratili na nulu", zaključuje bek Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve