Nova vest
Košarka

Subota, 06.10.2018.

21:20

"Puna dvorana da dobro otvorimo sezonu"

Trener košarkaša Novog Pazara Oliver Popović rekao je da veruje da će njegova ekipa spremno dočekati predstojeću utakmicu s Vojvodinom.

Izvor: PT

Autor: PT

Foto: Getty Images

"Imaju kvalitetnog trenera (Filipa Soceka), koji radi s mlađim reprezentativnim selekcijama Srbije. Nezgodni su, igraju atipično, uz dosta trčanja i šuteva za tri poena. Očekujem punu dvoranu i da dobro otvorimo sezonu. Svi rivali su za respekt, a mi idemo korak po korak. Uz pravi pristup, nadam se dobrom rezultatu", rekao je Popović.

Centar Pazaraca Asmir Numanović ocenio je da Novosađani imaju mlad, ali ozbiljan tim.

"Igraju presing svih 40 minuta, pa neće biti lako. Radimo punom parom. Pozivam sve navijače i ljubitelje košarke da nas podrže, prva utakmica je uvek najvažnija", dodao je Numanović.

Bek Marko Radonjić naveo je da bi startne pobede nad Vojvodinom i Beovukom na domaćem terenu mnogo značile ekipi Novog Pazara.

"Našli bismo se u vrhu tabele. Svaki početak je bitan, a pogotovo u situaciji gde dosta momak prvi put igra Košarkašku ligu Srbije (KLS)", kazao je Radonjić.

Meč prvog kola KLS između Novog Pazara i Vojvodine na programu je u nedelju od 18.00 u dvorani Pendik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve