Nova vest
Košarka

Petak, 05.10.2018.

16:58

Milojević pred FMP: Moramo da nametnemo naš ritam

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je da njegovu ekipu očekuje težak meč protiv FMP-a u ABA ligi.

Izvor: LN

Autor: LN

Milojević pred FMP: Moramo da nametnemo naš ritam
Foto: Starsport

Milojević je ocenio da bi eventualna pobeda mnogo značila njegovim igračima u nastavku sezone.

"Očekuje nas težak meč protiv FMP-a koji je veoma kvalitetna ekipa. Mi smo sezonu počeli veoma dobro, pobedom u Laktašima i želimo u Mitrovici da potvrdimo dobar start sezone. Potrebno je da uđemo s velikom energijom i agresivnom odbranom u meč i da nametnemo naš ritam. Ukoliko budemo dovoljno koncentrisani i prepoznamo ključne momente u meču, verujem da možemo da dođemo do pobede koja bi nam puno značila u nastavku takmičenja", rekao je Milojević.

Utakmica drugog kola ABA lige između Mege i FMP-a igraće se u subotu od 19 časova u Sremskoj Mitrovici, a Milojević neće moći da računa na povređenog Branislava Ratkovicu.

Košarkaš Mege Stefan Fundić rekao je da će on i njegovi saigrači dati sve od sebe da se prestave u što boljem svetlu pred svojim navijačima.

"Posle bitne pobede u gostima, želimo da kod kuće nastavimo pobednički niz. Želimo da nametnemo naš ritam od početka utakmice i da se predstavimo u što boljem svetlu pred domaćom publikom", rekao je Fundić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve