Nova vest
Košarka

Sreda, 26.09.2018.

14:24

Raduljica na jedan dan ustupio IG profil humanitarnoj organizaciji

Srpski reprezentativac Miroslav Raduljica ustupio je na jedan dan svoj profil na društvenoj mreži Instagram humanitarnoj organizaciji "Zajedno za život".

Izvor: PT

Autor: PT

Raduljica na jedan dan ustupio IG profil humanitarnoj organizaciji
Starsportphoto

Humanitarna organizacija "Zajedno za život", koja pomaže oboleloj deci u procesu lečenja, koristiće profil poznatog košarkaša danas u toku dana za promovisanje svojih aktivnosti i pokušaće da približi ljudima temu pomoći porodicama čija se deca leče, i ponuditi im priliku da se i sami uključe u rad organizacije.

Promovisaće se i veliki Humanitarni Sportski Bazar koji će biti organizovan 28. septembra od 19 časova u Dorćol Placu, a ta akcija biće prilika da posetioci direktno od poznatih sportista kupuju rekvizite i suvenire i tako doniraju u fond za pomoć.

Na Sportskom Bazaru naći će se poznati košarkaši, vaterpolisti, fudbaleri, kao i javne ličnosti, Zoran Kesić prodavaće šolje iz svoje emisije dok će glumci iz serije Državni posao prodavati suvenire vezane za popularnu seriju.

Takođe, biće prisutni i muzičari, pa će tako grupa Beogradski Sindikat imati štand na kome će prodavati svoje majice, a Prljavi inspektor Blaža prodavaće svoje knjige i majice na svom štandu.

Na štandu Košarkaškog saveza Srbije biće reprezentacija u basketu 3 na 3, na štandu Olimpijskog Komiteta biće Zorana Arunović, dok će na vaterpolo štandu posetioci imati priliku da se druže sa legendarnim golmanima Denisom Šefikom i Nikolom Kuljačom.

Sredstva prikupljena od sportske opreme i rekvizita biće usmerena Humanitarnoj organizaciji "Zajedno za život", koja je donirala više od četiri miliona dinara i pomogla više od tridesetoro dece.

Pored organizovanja sportskih humanitarnih akcija za sakupljanje sredstava koja jesu glavni cilj, organizacija ima za cilj i da aktivno pomaže roditeljima čija su deca bolesna pružajući podršku vezanu za prevod dokumentacije, povezivanje sa roditeljima koji su prošli kroz procese lečenja sa svojom decom, kao i traženje smeštaja u inostranstvu dok traje lečenje.

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" funkcioniše sa jednim opštim fondom za pomoć deci koja se leče u zemlji i inostranstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve