Nova vest
Košarka

Četvrtak, 13.09.2018.

18:55

Kako na meč Zvezde i Nižnjeg? Klub izdao saopštenje za navijače

Košarkaški klub Crvena zvezda obavestila je sve navijače kako mogu da pogledaju poslednji pripremni meč pred Superkup ABA lige.

Izvor: PT

Autor: PT

Kako na meč Zvezde i Nižnjeg? Klub izdao saopštenje za navijače
Foto: Starsport

Crveno-beli se u petak sastaju sa Nižnjim Novgorodom, a ulaz će biti besplatan.

Saopštenje šampiona Srbije prenosimo vam u celosti:

"KK Crvena zvezda obaveštava sve vlasnike sezonskih ulaznica za 2018/2019, učesnike u akciji "Doniraj i dominiraj" i sve zainteresovane navijače Crvene zvezde i ljubitelje košarke, da će za utakmicu Crvena zvezda mts – Nižni Novgorod, biti otvorene dve tribine i jedan službeni ulaz.

Za meč koji će se igrati u petak od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić", biće otvoreni ulaz A, ulaz C i službeni ulaz 2 (stepenice).

Svi vlasnici sezonskih ulaznica i akcije "Doniraj i dominiraj" biće u mogućnosti da uđu u halu na službeni ulaz 2 (stepenice) a za njih će biti na raspolaganju sedišta u loži i plavoj loži.

Za sve navijače Crvene zvezde koji žele da vide ekipu u poslednjoj proveri pred odlazak na Superkup u Laktašima, na raspolaganju će biti ulazi A i C na tribinama.

Utakmica Crvena zvezda mts – Nižni Novgorod počinje u 19 časova, a ulazi će biti otvoreni od 17.30 časova.

Podsetimo, klub je od 3.septembra pustio u prodaju sezonske ulaznice, i Crvene zvezda želi da se zahvali svim dosadašnjim kupcima novih sezonskih ulaznica na poverenju i direktnoj pomoći klubu.

Akcija prodaje sezonskih ulaznica trajaće do oktobra, kada će crveno-beli i zvanično početi novu sezonu "vezanim" utakmicama u Beogradu protiv Cibone i nemačkog Ulma", piše na sajtu Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve