Nova vest
Košarka

Utorak, 11.09.2018.

20:00

Baskonija stopirala pripreme, 11 igrača biralo svoje reprezentacije

Košarkaški klub Baskonija stopirao je svoje pripreme jer je dvocifren broj igrača ovog tima odlučio da igra za reprezentacije.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Baskonija stopirala pripreme, 11 igrača biralo svoje reprezentacije
StarSport / arhiva

Čak 11 košarkaša Baskonije će tokom septembarskih prozora kvalifikacija Mundobasket biti u svojim nacionalnim selekcijama, pa je prekid potvrdio trener Pedro Martines.

"Zbog spoljnih uzroka prinudno moramo da prekinemo predsezonu zbog nedostatka igrača koji mogu da igraju u skladu sa tehničkim zahtevima. Izvinjavamo se na neprikladnostima", naveo je trener Baskonije na Tviteru.

Devet reprezentacija ima svoje igrače u ovom španskom timu.

Ilimane Diop će igrati za Španiju, Marselinjo Uertas za Brazil, Met Džening, Toko Šengelija i Rati Andronikašvili (mladi) za Gruziju, Vensan Poarije za Francusku, Šavon Šilds za Dansku, Luka Vildosa za Argentinu, Johanes Vojtman za Nemačku.

Pored Andronikašvilija, od onih iz mlađih selekcija će za Sloveniju igrati Jurij Macura, dok će za Estoniju igrati Sander Rajeste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve