Nova vest
Košarka

Utorak, 11.09.2018.

18:20

Zvezda otvara kapije navijačima za meč sa Nižnjim

Ulaz na poslednju pripremnu utakmicu pred start nove sezone, košarkaši Crvene zvezde igraju u petak protiv Nižneg Novgoroda biće slobodan, objavio je klub.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Zvezda otvara kapije navijačima za meč sa Nižnjim
StarSport

Zvezda Nižnji dočekuje u petak od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić", a nakon tog meča crveno-belima sledi Superkup ABA lige u Laktašima,

Trener Milan Tomić i prvotimci Zvezde izrazili su želju da se tako predstave navijačima, pre odlaska u Laktaše na utakmice Superkupa. Prvobitno je planirano da sve utakmice budu zatvorenog tipa.

Klub je stoga pozvao svoje pristalice da dođu i upoznaju se sa Stratosom Perperogluom, Džoom Reglandom, Dušanom Ristićem, Bilijem Beronom i ostalima koji će ove sezone nositi dres Crvene zvezde.

Zvezda je tokom priprema slavila u tri utakmice, a pre Nižnjeg u sredu sledi još jedna provera bez publike sa Antverpenom. Kapije dvorane "Aleksandar Nikolić” biće u petak otvorene u 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve