Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 03.09.2018.

14:20

Repeša: Nastaviću gde je Vujošević stao

Jasmin Repeša preuzeo je reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja počinje pripreme za mečeve sa Finskom i Češkom u drugoj fazi kvalifikacija za Mundobasket 2019.

Izvor: B92

Autor:B92

Repeša: Nastaviću gde je Vujošević stao
Foto: StarSport

Repeša je nasledio Duška Vujoševića koji je bio prinuđen da se povuče sa mesta selektor BiH zbog zdravstvenih problema.

"Želim kolegi Vujoševiću brz oporavak. On je zadužio sve nas i nadam se da će mu zdravlje krenuti nabolje. Nastavljam njegov projekat i mislim da i on želi da to doživi nastavak. Hvala igračima na odazivu i na želji i volji jer svi žele da daju sve od sebe. Ne postoji trener koji može danapravi sistem igre za dva dana i da s tim napravi razliku. Pohvalio bih čelnike Saveza na želji da me dovedu ovde. To nije bilo u mojim planovima jer mi je septembar već bio zauzet. Ipak, ovo je minimum koji sam mogao da učinim da pomognem zbog situacije", rekao je Repeša.

"Zmajevi" se okupljaju u ponedeljak, 11. septembra putuju u Finsku, meč je 13, a povratak u Sarajevu dva dana kasnije. Već 16. BiH dočekuje Češku u "Skenderiji".

U Grupi K su još Francuska, Rusija i Bugarska. Iz prve faze BiH su preneli po osam bodova, Finska i Rusija po devet, Češka 11, a Francuska 12.

Na Svetsko prvenstvo u Kini 2019. plasiraće se tri najbolja tima iz grupe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve