Nova vest
Košarka

Petak, 17.08.2018.

15:00

Bogdan o Kingsima: Ja ne mogu da kažem da je nebitna sezona VIDEO

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović očekuje mnogo veću ulogu i minutažu u Sakramento Kingsima naredne sezone.

Izvor: AK

Autor: AK

Bogdan o Kingsima: Ja ne mogu da kažem da je nebitna sezona VIDEO
Foto: B92/AK

Bogdanović je ostavio odličan utisak u svojoj ruki NBA sezone, bio je i MVP Ol-stara, ali već od naredne očekuje dodatnu odgovornost i ulogu jednog od lidera ekipe.

Asistent generalnog menadžera Kingsa, legendarni trojkaš Predrag Stojaković rekao da se od ekipe ne očekuje ništa u naredne dve, tri godine.

"To je možda iz njegove pozicije malo realnije mišljenje, ali ja ne mogu sad da kažem da je nebitna sezona. Bilo bi glupo da ulazim tako u bilo šta. Uvek sam zacrtavao cilj od utakmice do utakmice. Ove godine planiramo na pet utakmica da napravimo cilj, recimo na pet gostovanja da dobijemo dve, tri".

Bogdanović nam je pričao o reprezentaciji, NBA, Kingsima, kampu "Košarka bez granica" na kojem je jedna od glavnih zvezda:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

6 h

U fokusu

Vidi sve