Nova vest
Košarka

Sreda, 08.08.2018.

12:00

Janković navukao bes navijača – psovke, uvrede, pretnje…

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Janković našao se na udaru navijača poslednjih dana zbog spekulacija da će preći u Partizan.

Izvor: B92

Autor:B92

Janković navukao bes navijača – psovke, uvrede, pretnje…
Starsportphoto

Janković, koji je trenutno na odmoru u Kanadi, navodno želi da napusti ‘crveno-bele’ i postoji mogućnost da obuče dres najvećeg rivala, što je izazvalo podeljene reakcije kod navijača.

Deo pristalica srpskog šampiona poručuje mu da bi trebalo da ostane, dok je veliki broj i onih koji ga kritikuju, javno vređaju, prete i poručuju da "više nije njihov čim razmišlja da ode".

Stefanovi profili na društvenim mrežama preplavljeni su užasnim komentarima koji vređaju i njegovu porodicu, dok iz kluba poručuju da je i dalje njihov igrač.

S druge strane, neki naklonjeni Partizanu ga ne žele jer je igrao za večitog protivnika, a neki i govore da treba da dođe i bude predvodnik nove generacije.

Janković ima još dve godine ugovora sa Zvezdom, uprava je više puta isticala da su sva dugovanja prema njemu isplaćena, ali je malo verovatno da će za krilnog centra biti mesta posle rekonstrukcije tima.

Na Mali Kalemegdan su već došla šestorica novajlija, Mohamed Faje, Bili Baron, Majk Cirbes, Majkl Odžo, Dušan Ristić i Stratos Perperoglu, otišli su Tejlor Ročesti, Alen Omić i Matijas Lesor, a na redu je izgleda i Janković.

Treba napomenuti da Jankovića zastupa agencija "BDA Sports Management" Radeta Filipovića, čiji predstavnik za Srbiju je Vlada Dragutinović, bivši igrač, a od nedavno direktor mlađih kategorija u Partizanu.

My brothers ✊️

A post shared by Stefan Jankovic (@stefanj33) on

😎

A post shared by Stefan Jankovic (@stefanj33) on

🙏

A post shared by Stefan Jankovic (@stefanj33) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve