Nova vest
Košarka

Nedelja, 05.08.2018.

10:29

Zadržati Vujoševića na klupi, takvog je teško naći

Duško Vujošević, selektor košarkaša Bosne i Hercegovine, završio je medicinske preglede u Istanbulu.

Izvor: B92

Autor:B92

Zadržati Vujoševića na klupi, takvog je teško naći
Foto: Starsport

Još se, međutim, ne zna da li će moći da vodi ekipu u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. godine

Igrači BiH bi trebalo da se okupe u Sarajevu krajem avgusta. U prvom kolu (13. septembar) gostovaće u Finskoj, dok će 16. septembra u Sarajevu dočekati Češku.

Siniša Kovačević, direktor reprezentacije, očekuje da se dilema oko Vujoševića, koji mora da ide na transplantaciju bubrega, reši narednih dana.

„Kontaktirao sam selektora, koji mi je potvrdio da je završio preglede i da se vraća u Beograd iz Istanbula. U zavisnosti od lekarskog mišljenja, biće poznato da li će moći da vodi reprezentaciju u narednim mečevima. U slučaju da ne može nemamo mnogo vremena za eksperiment, pa će tim u seprembru voditi Mensur Bajramović, pomoćnik Duška Vujoševića. Naša je želja da Vujoševića zadržimo na klupi što duže, jer se radi o stručnjaku kakvog je teško naći. Naravno, zdravlje je najbitnije i zdravstvena situacija diktiraće sve planove“, rekao je Siniša Kovačević za „Avaz“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve