Nova vest
Košarka

Sreda, 18.07.2018.

18:11

Unikaha želi Lesora, a Zvezda 350.000 evra

Unikaha želi da kompletira ekipu za narednu sezonu dovođenjem Matijasa Lesora iz Crvene zvezde, prenosi tamošnji portal 'Sur'.

Izvor:

Autor:

Unikaha želi Lesora, a Zvezda 350.000 evra
StarSport

Dve strane se navodno nalaze u pregovorima već desetak dana, a problem je izlazna klauzula u ugovoru snažnog krilnog centra – koja iznosi 350.000 evra.

Čelnici španskog tima u prvi mah nisu želeli da plate spomenutu cifru, crveno-beli istovremeno nisu želeli da odustanu od onoga što stoji u ugovoru, a poslednje informacije govore da će Lesor ipak završiti u ekipi Đoana Plaze.

Takođe, Francuz je izneo svoje zahteve koji iznose 600.000 evra po sezoni fiksno, nešto što ne bi trebalo da predstavlja problem u pregovorima.

U slučaju da do dogovora na kraju ne dođe, rezervna opcija za ekipu iz Malage jeste iskusni Amerikanac Frenk Elegar, koji je prošlu sezonu proveo u Lokomotivi Kubanj.

Lesor je prošle sezone u Evroligi prosečno beležio 8,5 poena i skoro šest uhvaćenih lopti, ali je vrlo moguće da će napustiti Mali Kalemegdan jer su crveno-beli u samo nekoliko dana doveli nekoliko pojačanja.

Podsetimo, u redove šampiona Srbije za kratko vreme stigla su tri visoka igrača – Dušan Ristić, Majk Cirbes i Majkl Odžo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve