Nova vest
Košarka

Nedelja, 08.07.2018.

21:40

Hanikat želeo nazad u NBA, ali – koleno, depresija, oružje...

Smrt doskorašnjeg igrača Himkija Tajlera Hanikata je šokirala košarkaški svet, a izjava njegove majke pokazala je da se on nalazio u lošem psihičkom stanju.

Izvor: B92

Autor:B92

Hanikat želeo nazad u NBA, ali – koleno, depresija, oružje...
StarSport

Kako je navela Lisa Hanikat, njen sin je želeo da se vrati u NBA ligu, posle višegodišnjeg lutanja po Evropi.

Ipak, dogovor o tome da se za ugovor bori kroz Letnju ligu noseći dres Oklahome je propao, pošto je na medicinskim testovima utvrđeno da ima problem sa kolenom.

"Hteo je da se vrati u NBA, imao je dogovor da igra za Oklahomu u Letnjoj ligi, ali su lekari konstatovali da ima problem sa kolenom. To je bilo razočaravajuće za njega. Rekla sam mu da ću da pozovem policiju ako se bude ponašao agresivno. Pozvala sam policiju, došli su i ubili moje dete. Pokušali su da nameste kao da je izvršio samoubistvo… Bio je depresivan, ali mi je rekao da neće sebi učiniti ništa nažao jer je znao da bi to povredilo mene”, rekla je Lisa Hanikat.

Ona je uverena da njen sin nije izvršio samoubistvo i naglašava da je policija zbog uplašenog deteta došla sa 30 automobila i tri helikoptera.

Opširnije o tome na našoj INFO strani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve