Nova vest
Košarka

Četvrtak, 05.07.2018.

18:59

"Kalatesu ste dali 2,1 milion, a meni ne možete 1,6?"

Američki košarkaš Majk Džejms nezadovoljan je tretmanom u Panatinaikosu i najavio je odlazak iz te grčke ekipe.

Izvor: LN

Autor: LN

Foto: Starsport

Džejms se vratio u PAO prošle sezone, nakon jedne solidne epizode u NBA, i odmah postao jedan od glavnih igrača grčkog prvaka.

On je putem Tvitera odgovarao na pitanja nekih od navijača, a u jednom odgovoru otkrio je privatne detalje između pregovora sa Panatinaikosom.

"Nema smisla da Niku daju 2,1 milion, a meni ne mogu ni 1,6, to je suština svega. Nik zaslužuje sav taj novac, ako ne i više, ali to ne znači da i ja ne zaslužujem da budem dobro plaćen", odgovorio je Džejms jednom od fanova.

Džejms je u drugom delu sezone 2017/18 u PAO beležio 15,7 poena, 4,1 asistenciju i 2,8 skokova prosečno po meču, ali njegov tim nije uspeo da ode na fajnal-for Evrolige, ali je osvojio titulu Grčke.

On je takođe odgovorio na pitanje "što ne ode u Kinu kada tolko voli novac", da mu se jednostavno tamo ne sviđa, kao i da verovatno napušta PAO i da još ne zna gde će nastaviti karijeru, ali da su sve opcije moguće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve