Nova vest
Košarka

Četvrtak, 28.06.2018.

16:28

Pioniri KK "Radivoj Korać" bez poraza do regionalne titule

Generacija dečaka rođenih 2003. godine košarkaškog kluba "Radivoj Koraća" osvojila regionalnu ligu u svom uzrastu.

Izvor: B92

Autor:B92

Pioniri KK
Foto: KK "Radivoj Koraæ"

Mladi košarkaši impresionirali su sve u ligi, pošto su ostvarili sve pobede do osvajanja pehara.

KK "Radivoj Korać" u grupnoj fazi ostvario je sve 22 pobede, potom je uspešno prošao šesnaestinu, osminu i četvrtinu finala, što ih je odvelo na završni turnir.

Nakon tri dana Fajnal-fora ekipa "Koraća" ostvarila je dve pobede, nad Beovukom, odnosno ekipom KK Zmaj u velikom finalu, i zasluženo ponela titulu šampiona. Tokom sezone ostvarili su 31 pobedu i bez poraza završili godinu.

"Pored toga što su odlični sportisti oni su i odlični đaci", sa ponosom ističe uspešan trener mlađih kategorija Duško Mitrović.

"Svi su ispunili svoje ciljeve u ovoj školskoj godini. Svi su upisali škole koje su ciljno postavli, svi zajedno smo bili tim i mimo košarke", kaže trener Duško Mitrović zajedno sa svojim pomoćnikom Predragom Kosteskim.

"Nadamo se da ćemo i u budućnosti praviti ovakve rezultate, ali ne samo na polju košarke nego i škole, jer pored svih imamo i sportistu generacije u 2003. godištu u O.Š. "Milan Đ. Milićević". To je igrač na poziciji beka šutera Đorđe Mitić kao i đake generacije na koje je ponosan trener. Sve čestitke za zlatne momke K.K.“Radivoj Korać“", istuču oni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve