Nova vest
Košarka

Petak, 22.06.2018.

13:44

Vlasnik CSKA: Itudis je pod ugovorom, razgovarali smo

Andrej Vatutin, vlasnik košarkaškog kluba CSKA Moskva, rekao je sve što je mogao po pitanju budućnosti trenera svoje ekipe Dimitrisa Itudisa.

Izvor: LN

Autor: LN

Vlasnik CSKA: Itudis je pod ugovorom, razgovarali smo
STARSPORT/Pedja Milosavljevic

Itudis je minule sezone CSKA još jedanput odveo na fajnal-for, ali je, takođe još jedanput, ostao bez trofeja, a čak i medalje, s obzirom da su turnir završili sa dva poraza.

Itudis i Moskovljani su malo 'izvukli' sezonu novom titulom u VTB ligi, gde su sa lakoćom odbranili trofej.

"Dimitris Itudis je pod ugovorom sa nama za sezonu 2018/2019. Razgovarali smo, ali ne mogu da vam otkrijem detalje. Nadam se da me razumete," rekao je Vatutin za jedan ruski portal.

Iako je CSKA igrao odlično cele sezone, opravdao očekivanja o plasmanu na završni turnir, kao i o titulu domaće lige, neuspeh u osvajanju trofeja najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja mnogima je zasmetao, te su ocenili da je vreme da "Armejci" naprave promenu u stručnom štabu.

Međutim, posle ovakvog komentara Vatutina, ne treba očekivati da Itudis u skorije vreme bude morao da potraži novi posao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve