Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 11.06.2018.

11:50

Crveno-bela noć u Pioniru – meč lopta za Zvezdu

Košarkaši Crvene zvezde i FMP Železnika igraju u ponedeljak od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić" treći meč finalne serije plej-ofa Superlige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Crveno-bela noć u Pioniru – meč lopta za Zvezdu
Foto: StarSport

Zvezda je sa dve pobede stigla na korak od nove, četvrte uzastopne titule šampiona, a za to joj je potrebna još jedna pobeda.

Crveno-beli su silno motivisani da pred svojom publikom nastave kontinuitet osvajanja trofeja i produže dominaciju u Srbiji.

"U drugoj utakmici smo odigrali nešto agresivnije nego u prvoj, ali opet po meni bez dovoljno koncentracije. Ova sezona, koliko je dugačka i teška bila, ostavila je traga na nama i teško je više boriti se sa tim da održimo koncentraciju, da ne pričamo sa sudijama, sa protivnicima. Pričali smo o tome pre plej-ofa, da bi trebalo da budemo fokusirani na svoju igru, da budemo tim, ali očito mi to nismo", rekao je posle drugog meča trener Zvezde Milenko Topić.

Zvezda je u seriji od 19 pobeda u duelima sa FMP, poslednji put izgubila je u maju 2011. u Železniku. "Panteri" nisu slavili u "Pioniru" više od deset godina.

"Bilo je želje, više nego u prvoj utakmici, više agresivnosti, ali te situacije nam se dešavaju i protiv mnogo slabijih ekipa, da povedemo 20, pa da se vrati rezultat na osam razlike. To pokušavamo da eliminišemo, da imamo nit, da nam period dobre igre traje što duže i da smanjimo oscilacije. Ali, čim krenu izmene, odmaranje nekih igrača, tako rezultat počinje da pada", dodao je trener crveno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve