Nova vest
Košarka

Petak, 08.06.2018.

22:21

Bitka za ABA 2 – Vršac izjednačio na 1-1 protiv Zlatibora

Košarkaši Vršca pobedili su Zlatibor iz Čajetine sa 95:89, čime su izjednačili na 1-1 u seriji koja odlučuje učesnika ABA lige 2 naredne godine,

Izvor: B92

Autor:B92

Bitka za ABA 2 – Vršac izjednačio na 1-1 protiv Zlatibora
StarSport

Radi se o borbi za sedmo mesto u Superligi Srbije, a ovom meču prethodila je velika bura, pošto je direktor Superlige Leon Deleon promenio odluku ko ima prednost domaćeg terena.

Zlatibor je u prvom meču bio domaćin, međutim Deleon je objavio saopštenje u kojem je naveo da je došlo do greške i da ako dođe do treće utakmice, da će prednost imati Vršac. Zlatibor se bunio i preti da neće izaći na teren u trećem meču.

Pošto je Vršac slavio sa 95:89, to znači da će ovaj klub biti domaćin u trećem meču.

Nekada redovnog učesnika ABA lige, samo pod imenom "Hemofarm", do pobede je predvodio Miroslav Pašajlić koji je ubacio 30 poena, a uz to imao je i 11 asistencija.

U poraženom sastavu Svetozar Popović ubacio je 25 poena, dok je Mladen Pantić ubacio 15, odnosno Riznić i Marojević po 14.

Treći meč na programu je u nedelju od 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve