Nova vest
Košarka

Sreda, 30.05.2018.

21:44

Pavlović: Uprava kluba radi u pravom smeru, Gos je najbolji

Bivši košarkaš Saša Pavlović rekao je za B92 kako uprava Partizana radi u pravom smeru i nada se da će crno-beli osvojiti titulu šampiona Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Pavlović: Uprava kluba radi u pravom smeru, Gos je najbolji
Foto: Starsport

Pavlović u društvu bivšeg košarkaša crno-belih Bogdana Bogdanovića gleda duel Crvene zvezde i Partizana.

"Ja mislim da će biti dovoljno što smo došli da gledamo da budemo ponovo šampioni. Šalim se, naravno, treba dosta tu toga da se poklopi, ali vidim da uprava kluba radi u pravom smeru i da sve ide pozitivno i kako treba", rekao je Pavlović.

Bivši igrač Partizana, Klivlenda i Panatinaikosa nada se da će Partizan uspeti da opet dođe do titule šampiona Srbije, ali poštuje kvalitet crveno-belih.

"Uvek treba vremena, zvezda je stvarno jaka, ali nadam se da će Partizan i ove godine da dođe do toga", rekao je Pavlović za B92.

Visokog je mišljenja o plejmejkeru Partizana Najdželu Vilijams-Gosu, kome je ovo prva profesionalna sezona u karijeri.

"Pričam sa Bogdanom o njemu, već nekoliko utakmica ga gledam i on je jedan od najboljih Amerikanaca da ja znam, a dugo pratim Partizan", izjavio je Saša Pavlović.

Bogdan Bogdanović, koji je zaslužio mestu u drugom timu najboljih rukija NBA sezone, ukratko je rekao da Partizan mora da igra sa onom energijom sa kojom je igrao u doba slavnih rezultata, pa će onda možda imati šansu.

"Mislim da imaju sve moguće kvalitete i kvalitetnu ekipu, kao i ono što uvek krasi Partizan ta timska igra, kao i neka 'Partizanska' energija. To je jedini način da se ovde uzme titula", rekao je Bogdanović za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve