Nova vest
Košarka

Petak, 25.05.2018.

11:15

Brejk Cibone protiv Cedevite, Ratkovica i Žorić sjajni

Ekipa Cibone povela je sa 1-0 u seriji protiv Cedevite, pošto je u prvom meču finala hrvatskog šampionata slavila sa 96:87.

Izvor: PT

Autor: PT

Brejk Cibone protiv Cedevite, Ratkovica i Žorić sjajni
Starsportphoto

Izabranici Anta Nazora napravili su veliko iznenađenje jer je pred početak serije Cedevita bila veliki favorit, međutim sjajni Ratkovica i Žorić pobrinuli su se da 'Cibosi' slave.

Koliko su gosti bili dominantni u ovom meču, odnosno koliko se Cedevita 'raspala', govori podatak da su posle tri četvrtine imali prednost 75:52.

Cedevita je pokušala velikom serijom da se vrati u utakmicu, ali ni 35 poena u poslednjoj deonici nije im bilo dovoljno za preokret.

Ratkovica na kraju meč je završio sa osam poena i 11 asistencija, Žorić je imao učinak od 24 poena, 11 skokova i pet asistencija, dok su dvocifreni još bili Tomas (14p), Novačić (13), Bošnjak (13) i Rozić (12p).

U poražnom sastavu Roko Leni Ukić ubacio je 22 poena, a dvocifreni još bili su Musa (16), Markota (12), Žganec i Čeri (po 11).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve