Nova vest
Košarka

Četvrtak, 24.05.2018.

21:25

Jokić: Pričao sam sa Saletom, ne igram za Srbiju ovog leta

Srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo će propustiti reprezentativna okupljanja zbog individualnih treninga, potvrdio je za srpske medije.

Izvor: B92

Autor:B92

Jokić: Pričao sam sa Saletom, ne igram za Srbiju ovog leta
Starsportphoto

Jokić, koji je prošlog leta propustio Evrobasket zbog želje da radi na svom telu, ponovo se odlučio za isto u dogovoru sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem.

"Pričao sam sa selektorom Saletom Đorđevićem, zna kakva je situacija sa mojim ugovorom u NBA i ne planira me za letnje reprezentativne akcije. Za dalje ćemo videti... Što se tiče novog ugovora, do 7. jula se ne zna ništa", rekao je Jokić.

Američki novinari pisali su da Jokić želi da postane lider franšize koja bi u doglednom periodu bila konkurentna za plej-of, zbog čega će momak iz Sombora propustiti bilo koji vid međunarodnih takmičenja.

"Počinjem za devet dana da treniram. Dolaze mi treneri iz Amerike, spremam se polako. U Srbiji želim što više vremena provodim u Somboru. U avgustu bi trebalo da se vratim u Ameriku. Sad koristim slobodno vreme da se odmaram i uživam".

Srećom, ovog leta nema velikih takmičenja, osim FIBA prozora i kvalifikacija za Mundobasket 2019. godine.

"Bilo pa prošlo", odgovorio je na pitanje o prethodnom letu.

A kada su u pitanju sledeća okupljanja, rekao je:

"Videćemo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

246 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d