Nova vest
Košarka

Utorak, 22.05.2018.

10:25

Milojević pred Partizan: Agresivna odbrana ključni faktor

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević prepustio je Partizanu ulogu favorita u četvrtfinalu Superlige Srbije

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević pred Partizan: Agresivna odbrana ključni faktor
Foto: StarSport

Milojević je rekao da će njegova ekipa pokušati da energijom i agresivnom igrom u odbrani parira crno-belima.

"Partizana je svakako favorit, pogotovo u svojoj hali. Mi pre svega moramo energetski i sa agresivnom odbranom da odgovorimo na igru Partizana i da probamo da ih uvedemo u ritam koji nama odgovara. Za šta će to biti dovoljno videćemo, ali će ovi mečevi svakako biti od velikog značaja za sazrevanje moje mlade ekipe", izjavio je Milojević za klupski sajt.

Sličnog mišljenja bio je i krilni centar Mega Bemaksa Stefan Fundić, koji je rekao da njegova ekipa nije bez šanse protiv Partizana, ali da će joj za pobedu biti potrebna koncentracija tokom cele utakmice.

"Motiv ne sme da izostane. Igramo protiv Partizana koji ima veoma kvalitetan tim za poštovanje, ali mi svakako imamo svoje šanse. Da bismo došli u priliku da se borimo za trijumf, mi svakako moramo da budemo defanzivno i energetski na visokom nivou. Na nama je da damo sve od sebe i da budemo koncentrisani tokom svih 40 minuta igre jer samo tako možemo da dodjemo do iznenadjenja i pobede na startu plej-ofa", rekao je Fundić.

Prva utakmica četvrfinala Superlige Srbije između Partizana i Mega Bemaksa igra se u utorak od 20 časova u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić", a do polufinala će stići tim koji prvi ostvari dve pobedi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve