Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 21.05.2018.

22:00

Topić: Vršac nije merilo, ali je važan način na koji smo pobedili

Trener košarkaša Crvene zvezde Milenko Topić rekao je da ga raduje broj asistencija i timska igra u meču protiv Vršca.

Izvor: B92

Autor:B92

Topić: Vršac nije merilo, ali je važan način na koji smo pobedili
Starsportphoto

Topić i istakao da crveno-beli uz takav pristup i zalaganje mogu do trijumfa i u drugoj utakmici.

Košarkaši Crvene zvezde sigurno su započeli odbranu titule, pošto su u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa Superlige Srbije pobedili Vršac sa 89:50.

"Važno je da smo počeli četvrtfinale pobedom. Bitan je način na koji smo došli do nje. Šta nije valjalo u prethodnom periodu, pokušali smo u toku pauze da popravimo i mislim da smo deo toga uspeli da ispravimo. Mislim da smo u pas igri i trčanju napravili iskorak", rekao je Čanak.

"Možda Vršac, uz dužno poštovanje, nije merilo. Raduje broj asistencija, timska igra i da smo u odbrani igrali jedan za drugog. Na kraju je to donelo razliku", dodao je trener Zvezde.

Drugi meč u četvrtfinalnoj seriji, koja se igra na dve pobede, na programu je u sredu od 21.00 u dvorani "Milenijum" u Vršcu.

"Bez lažne skromnosti, idemo u Vršac da pobedimo. Uz ovakav pristup, zalaganje i pritisak na lopti mislim da to možemo da ostvarimo. Treba da zadržimo ovakav pristup i da tretiramo Vršac kao ozbiljnu ekipu. Odmorićemo se malo, a onda uraditi još jedan ozbiljan trening pred putovanje u Vršac", rekao je Čanak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve