Nova vest
Košarka

Nedelja, 20.05.2018.

22:35

Kalinić: Bili smo katastrofa

Košarkaši Fenerbahčea poraženi su u finalu Evrolige od Real Madrida (85:80), a Nikola Kalinić razočaran je svojim, ali i timskim izdanjem.

Izvor: LN

Autor: LN

Kalinić: Bili smo katastrofa
Foto: Starsport

Kalinić je postigao sedam poena, uz tri skoka i jednog uspešnog dodavanja.

"Mislim da smo mi naše šanse propustili, da ne pričam o dva tri promašena zaukcavanja, ja sam promašio tri četiri zicera, ne može tako da se dobije utakmica. Ne znam šta je, da li je sreća ili šta...", rekao je Kalinić.

Srpski košarkaš kritikovao je svoju partiju, i kao glavni razlog neuspeha okrivio dosta propuštenih prilka koje su imali.

"Oni su to iskoristili, onako rutinski, na kraju je ispalo blizu. Zasluženo su pobedili, čestitam im, šta da radim. Mi smo nalazili naše stvari koje smo hteli, ali lopta nije htela da uđe. Šutnem zicer, ona izađe, Veseli i Meli promaše zakucavanje, a posle primimo trojku", realan je Kalinić.

Fener je na -3 imao šansu, jer je Kozer promašio oba bacanja, ali je loptu uhvatio Trej Tompkins i iz odbojke pogodio za nedostižnu prednost.

"Mislim da smo mi bili lošiji to je to, bilo smo katastrofa. Prelomili su nas, dozvolili smo im puno trojki i ofanzivnih skokova.", izjavio je Kalinić posle meča.

Trener ekipe Željko Obradović je odmah posle koša Tomkinsa krenuo da se žali sudijama, a Kalina nije siguran šta se desilo.

"Ne mogu da komentarisem suđenje vruće glave, ima ko će da se bavi time, ja mogu kasnije tek da pogledam snimak i to je to. Možda je bilo ono na kraju sa Tompkinsom, da li je bio dovoljan intenzitet kontakta za faul, ali nije važno. Svakako ne želim da umanjim njihovu pobedu, odigrali su dobro i cestitam im", zaključio je Kalinić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve