Nova vest
Košarka

Petak, 18.05.2018.

23:53

Ćaćo Rodriges: Zaustavili su nam loptu u napadu

Košarkaš CSKA Serhio Rodriges kaže da je ključ poraza njegove ekipe bio u tome što je Real u drugom poluvremenu uspeo da zaustavi napad njegove ekipe.

Izvor: B92

Autor:B92

Ćaćo Rodriges: Zaustavili su nam loptu u napadu
Starsport

CSKA je do polufinala bio najbolji tim u Evroligi, sa najviše datih poena u proseku po utakmici, skoro 90. Sada je zaustavljen na 92:83, a Real Madrid je otišao u finale.

Ipak, Moskovljani su bolje ušli u meč i imali su konce igre u svojim rukama dok neke bitne i teške šuteve nisu počeli da pogađaju Realovi šuteri - Kerol, Ljulj, Dončić.

"Imali smo odličan start i u napadu i u odbrani i onda su nas u drugoj stigli trojkama. To nas je prilično potreslo i poremetilo i posle toga u trećoj četvrtini nismo mogli dobro da krećemo loptu, onako kako smo navikli i to je bio ključ utakmice", rekao je Rodriges.

Njegova ekipa će igrati utakmicu za treće mesto protiv Žalgirisa koji je ranije u toku dana u prvom polufinalu poražen 76:67 od Fenerbahčea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve