Nova vest
Košarka

Petak, 18.05.2018.

20:11

Obradović: Ne razmišljam o 10. trofeju, već o finalu

Željko Obradović će imati priliku da u svojoj zemlji, u svom dvanaestom finalu Evrolige, stigne do desete titule i tako postane trofejniji od madridskog Reala!

Izvor: B92

Autor:B92

Obradović: Ne razmišljam o 10. trofeju, već o finalu
Foto: Starsport

Ekipa Fenerbahčea plasirala se u veliko finale pošto je savladala Žalgiris u prvom polufinalnom meču Fajnal-fora u Beogradu – 76:67.

"Bila je ovo utakmica kakvu smo i očekivali. Žalgiris je tim koji se niikada ne predaje. Znali smo koliko su dobri i znali smo da ne smemo da budemo opušteni. Bilo je par padova, to je ok u ovakvim utakmicama, ali smo našli način da se vratimo i zasluženo smo trijumfovali protiv izvanredene ekipe. Presudila je naša agresivnost. U narednoj utakmici moraćemo bolje da odigramo u napadu, jer smo protiv Žalgirisa u nekim sporo reagovali", rekao je Željko Obradović.

On nije želeo da sebe ističe u prvi plan i govori o mogućem desetom trofeju.

"Najiskrenije, ne mislim sada o tome. Važan je tim, važni su igrači i naši navijači. Igraćemo protiv CSKA ili Real, obe ekipe su sjajne. Biće nam teško ko god da nam dođe".

I na kraju se osvrnuo u i veliku podršku s tribina.

"Hvala našim navijačima, pet godina su stalno uz nas. Veoma su bitan faktor u našim uspesima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve