Nova vest
Košarka

Petak, 18.05.2018.

20:10

Gudurić: Došli smo po trofej, ništa ne vredi bez još jedne pobede

Ekipa Fenerbahčea plasirala se u veliko finale Evrolige pošto je savladala Žalgiris u prvom polufinalnom meču Fajnal-fora u Beogradu – 76:67.

Izvor: S.R.

Autor: S.R.

Gudurić: Došli smo po trofej, ništa ne vredi bez još jedne pobede
Foto: Starsport

Marko Gudurić je odigrao 11 minuta, imao je jednu asistenciju, ali ne i poene. Na kraju je, ipak, ima mnogo razloga da bude zadovoljan, jer je njegov tim u finalu.

"Odigrali smo sjajnu utakmicu sa Žalgirisom, u početku smo bili veoma agresivni. To smo se dogovorili u svlačionici, da budemo čvrsti i isplatilo se. Ostao nam je još jedan meč do konbačnog cilja. Zbog njega smo došli, bez te još jedne pobede ništa ovo ne vredi. Mislim da je protiv Žalgiiriisa prevagnulo naše iskustvo, zapravo iskustvo nekih naših igrača koji su već imali ovakve utakmice i znali su kkako treba da je dobiju", rekao je Marko Gudurić po završetku meča.

Fenerbahče će igrati treće uzastopno finale, a protivnik će biti pobednik drugog polufinala u kojem se sastaju Real Madrid i moskovski CSKA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve