Nova vest
Košarka

Petak, 18.05.2018.

12:50

Papalukas: Beograd kuća košarke, nadam se da će Teo ostati zdrav

Teo Papalukas, proslavljeni grčki košarkaš, pričao je na Kalemgdana o Beogradu, budućem fajnal-foru, ali i Milošu Teodosiću.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Papalukas: Beograd kuća košarke, nadam se da će Teo ostati zdrav
Foto: B92/MLJ / Papalukas i Carcaris na Kalemgdanu

"Za mene je sjajno što sam došao u Beograd, zato što sam ovde osvojio zlato sa nacionalnim timom. Imam fenomenalna sećanja i Beograd je na neki način kuća košarke", rekao je Papalukas.

Nekadašnji košarkaš, između ostalog, Olimpijakosa i CSKA kaže da će biti veoma teško osvojiti titulu, a otkrio je i za koga će navijati.

"Veoma je teško prognozirati, imamo odlične timove - Žalgiris, Fenerbahče, Real Madrid i CSKA. Biće veoma interesantno. Navijaću za CSKA, igrao sam tamo tako da...", kaže Papalukas.

Papalukas se malo dotakao i košarke u Srbiji.

"Srpska košarka je škola za sebe. Dala je mnogo trenera, pogotovo igrača i nastavljaju to da rade sa velikim uspehom i sigurno će nastaviti s tim i narednih godina. Sada se košarka se menja, morate da se adaptirate novom sistemu. Ova igra postaje sve interesantnija", kaže Teo.

Teo je za kraj prokomentarisao našeg Tea za kojeg se nada da će sledeće sezone ostati zdrav i pružiti maksimum u NBA.

"Miloš je sjajan igrač, uradio je odlične stvari u Evropi i sada je u NBA. Nadam se da će ostati zdrav i da će pokazati svima koliko je dobar", kaže Papalukas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve