Nova vest
Košarka

Petak, 18.05.2018.

12:15

"Ne većina navijača, Željka u Turskoj vole svi" (FOTO/VIDEO)

Navijači Fenerbahčea otkrili su za B92 zašto je Željko Obradović toliko voljen u Turskoj, više od bilo kog igrača u timu.

Izvor: MLJ/PT

Autor: MLJ/PT

Foto: B92/MLj

Utakmica fajnal-fora Evrolige kreću od 18 časova kada se sastaju Fenerbahče i Žalgiris, međutim pre toga na Kalemgdanu se održavaju razne manifestacije.

Posle dugo godina Evroliga je vratila i Fanzonu i tamo smo iskoristili priliku da popričamo sa navijačima aktuelnog šampiona Turske.

Kako kažu igrač kojeg najviše vole je Jan Veseli, dok otkrivaju zašto Obradović toliko vole svi navijači u Turskoj.

"Ne većina navijača, već ga svi vole. Željko je veoma voljen u Turskoj i svi ga veoma poštuju. Pre njega nismo imali uopšte uspeha, ali posle njega smo evo četvrtu godinu zaredom na F4", kažu navijači Fenera, a potom i dodaju.

"Očekujemo titulu. Veseli će verovatno biti najbolji večeras. Žalgiris ima šanse, igraju slično kao i Fenerbahče. Imaju odličnog trenera Šarasa, poštujemo ih, ali očekujemo pobedu".

Raspoloženi bili su i navijači Žalgirisa, koji ističu kako je ovo do sada najbolji F4 na kojem su bili.

"Svi žele da bude kao Arvidas (Sabonis), on je kod nas Bog. Ovo je najbolji F4 do sada, bili smo na mnogim do sada, ali je ovaj najbolji. Sve je dobro organizovano i to nam se baš sviđa", kažu navijači Žalgirisa i dodaju.

"Šaras je idol mlađe generacije, biće jednog dana najbolji trener u Evropi. Najveća šansa nam je tim, sve se radi o timskom duhu. Nikad nismo imali neke velike zvezde. U finalu bismo voleli CSKA, pa dajte nam bilo koga pobedićemo sve".

Pogledajte i atmosferu sa Kalemegdana.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve