Nova vest
Košarka

Četvrtak, 17.05.2018.

22:13

De Kolo: Nije bitan grad; Ćaćo: Protiv Reala je uvek posebno

Nando De Kolo, plejmejker moskovskog CSKA, svestan je težine polufinalne utakmice na Fajnal foru u Beogradu.

Izvor: B92

Autor:B92

De Kolo: Nije bitan grad; Ćaćo: Protiv Reala je uvek posebno
EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

CSKA će u petak od 21 čas igrati protiv madridskog Reala u drugom polufinalu u Beogradskoj areni.

"Biće teška utakmica. Svi znaju da je Real dobar tim sa mnogo odličnih igrača. Mislim da nije bitno s kim igramo, na Fajnal foru je uvek teško. Moramo biti spremni", rekao je De Kolo.

Francuz je mnogo puta nastupao pred beogradskom publikom, ali ističe da mu nije toliko važno mesto odigravanja turnira, već da je fokusiran na izazove koji su pred ekipom.

"Kao što sam rekao, ovo je Fajnal for, nije važan grad. Najbitnije za mene jeste da ostanemo koncentrisani na ono što nas očekujemo. Nadamo se da ćemo vratiti titulu".

Serhio Rodriges, drugi plejmejker ‘Armejaca’, u prvom meču će igrati protiv svog biveg kluba.

"Razgovarali smo o tome, znamo koliko teško bilo da dovedemo sebe do ovog nivoa. Ovo je za nas sjajno ostvarenje, ali ne želimo da stanemo, već da osvojimo sve. Igranje protiv Real Madrida će biti posebno, ali smo radili naporno tokom cele godine da dođemo do ovde, pa će čim utakmica počne, sve ostalo biti po strani", rekao je Rodriges.

Španski igrač istakao je da će morati mentalno da bude spreman da se suoči sa nekadašnjim saigračima.

"Igrao sam već dve utakmice protiv njih i bilo je posebno. Imao sam sreće da igram sa sjajnim timovima i to mi pomaže da sve okolnosti ostavim sa strane. Jeste posebno, ali to je sport i moramo da uživamo u trenutku".

Kaže da se nije mnogo promenio od perioda kada je nosio dres ‘Kraljevskog kluba’.

"Uvek ste isti, ali je iskustvo koje imam drugačije. Sada sam malo stariji i to je razlika. Svake godine se suočavate sa drugačijim okolnostima", zaključio je Ćaćo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve