Nova vest
Košarka

Četvrtak, 17.05.2018.

13:20

Grčki klub "ispalio" igrače za karte na aerodromu

Košarkaški klub Koroivos ispao je iz prve lige Grčke, a nezadovoljno generalni menadžer ekipe je njegovim američkim igračima onemogućio povratak kući.

Izvor: LN

Autor: LN

Grčki klub
Photo by Mark Evans/Getty Images

Džahi Karson i Markus Posli su se zaputili u Ameriku, posle ispadanja iz šampionata, ali ih je na aerodromu sačekala neprijatna situacija.

Igrači su od kluba dobili poruku u kojoj im generalni menadžer poručuje da im je otkazao avionske karte i da im u životu želi da im se vrati sve što su uradili Koroivosu.

"GM mi je dao striktno uputstvo da vam ovo prenesem... Otkazao vam je karte, i kaže vam zbogom sa željom da vam se obojici vrati u životu sve što se uradili Koroivosu", glasila je poruka koju su primila oba igrača.

Koroivos je prvenstvo završio sa 33 boda, isto koliko i Panionios, ali su ispali iz lige zbog gore koš razlike.

Posle incidenta, na svom zvaničnom tviter nalogu oglasio se i jedan od navedenih igrača.

"Nijednom nisam isplaćen na vreme! Sve sam dao ovom klubu, a oni su me tako odbacili i okrivili za utakmicu koju smo izgubili na kraju sezone. Odakle ja dolazim, mi ne gubimo namerno utakmice. Košarka je način života kojim radimo na sebi, kako bismo našim porodicama obezbedili bolji život", rekao je Posli.

Amerikanci su saznali da su ostali bez karata tek kada su došli na aerodrom i dobili uznemirujuće poruke.

"Suludo je ovo što pokušavaju da nam 'isprljaju' imena, a ovo mi je tek prva godina u Evropi. Iskreno, niko od njih nije imao muškosti da se suoči sa mnom lice u lice. Ostaviti igrače bez ičega na stranom aerodromu nije okej", zaključio je iznervirani Posli.

Koroivos nije svim Amerikancima ukinuo avio karte, s obzirom da su se Adam Kemp, Shakil Hajns i Kventon Dekouzi normalno vratili u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve