Nova vest
Košarka

Sreda, 16.05.2018.

20:29

Hajns: Protiv Reala moramo da igramo kao da ne postoji sutra

Centar moskovskog CSKA Karl Hajns kaže da njegova ekipa protiv Real Madrida u polufinalu Evrolige mora da igra "kao da ne postoji sutra".

Izvor:

Autor:

Hajns: Protiv Reala moramo da igramo kao da ne postoji sutra
B92/Miloš Ljubisavljeviæ

"Osećam se dobro što smo ovde posle tako duge sezone i dugog procesa. Konačno smo tu borimo se za titulu, za pehar. Biće jako teško u polufinalu. Znamo da Real igra fizički jako i agresivno. Na nama je da pariramo tome, toj čvrstoj igri i igramo kao da ne postoji sutra", rekao je Hajns.

Beograd će predstojećeg vikenda biti domaćin završnog turnira elitnog takmičenja, a 'Armejci' i 'Kraljevići' će na teren od 21.00 u Beogradskoj areni, tri časa posle prvog polufinalnog okršaja između Fenerbahčea i Žalgirisa.

"Beograd je poseban grad, zadivljujuće košarkaške kulture. Uzbuđen sam što je Fajnal-for tu, što ćemo igrati pred ovdašnjim navijačima, verujem da će atmosfera biti sjajna. Pričao sam sa Teodosićem, rekao mi je da će biti ovde i siguran sam da je i on uzbuđen. Mnogo ljudi povezanih sa srpskom košarkom oseća isto. Velika je prilika da vratimo titulu u Moskvu. Ako budemo igrali kako smo igrali tokom cele sezone mislim da ćemo biti ok", zaključio je zvanično najbolji defanzivac Evrolige u sezoni za nama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve