Nova vest
Košarka

Utorak, 15.05.2018.

21:19

Topić: Opet taj centralni pik, mislima smo bili u plej-ofu

Trener košarkaša Crvene zvezde Milenko Topić rekao je da njegova ekipa nije bila dobro skoncentrisana protiv Tamiša iz Pančeva.

Izvor: B92

Autor:B92

Topić: Opet taj centralni pik, mislima smo bili u plej-ofu
StarSport

Zvezda je uspela da savlada Tamiš 94:87, ali se za taj trijumf poprilično namučila.

S obzirom na to da je Borac iz Čačka pobedio Mladost, Zvezdi je ta pobeda bila neophodna da bi ostala prva u košarkaškoj Superligi pred četvrtfinale.

"Teška utakmica gde smo morali da pobedimo da bismo ostali na prvoj poziciji. Nismo uspeli da na teren prenesemo energiju koju smo imali. Mi smo mislima bili u plej-ofu. Ekipa Tamiša je doprinela našoj lošijoj partiji. Pojavila se bojazan i nedoumica u branjenju centralnog pika. Pokušali smo na više načina da to zaustavimo. Ponekad je bilo dobro, ali mnogo češće loše", rekao je Topić posle utakmice.

Zvezdi se često ove sezone zamerala igra u odbrani, a privremeni trener crveno-belih smatra da je protiv Tamiša bilo nedostatka kontakta i energije.

"Sve je ipak posledica toga što smo ušli mekano bez energije i bez kontakta. Imali smo zadatak da ostanemo na prvoj poziciji i to smo uradili. Odmorićemo se jedni od drugih jedan dan i spremamo se za plej-of", ističe Topić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve