Nova vest
Košarka

Četvrtak, 10.05.2018.

22:14

Čanak: U jednom delu utakmice smo se potpuno izgubili...

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da je zadovoljan utakmicom protiv Dinamika iako je njegov tim ponovo prikazao velike oscilacije.

Izvor: B92

Autor:B92

Čanak: U jednom delu utakmice smo se potpuno izgubili...
StarSport

Košarkaši Partizana pobedili su na svom terenu sa 87:71. Crno-beli sada imaju 7/1 i dalje se bore za prvo mesto u Grupi B Superlige, u kojoj vodi FMP.

"Važna pobeda posle poraza u Železniku – i zbog načina na koji je ostvarena. Ušli smo u krizu igre, u jednom delu utakmice smo se potpuno izgubili, ali smo uspeli da se vratimo i na kraju smo utakmicu dobili rutinski i lagano. Dinamik je ekipa koja je fizički za jedan nivo iznad drugih KLS timova, a u poslednje vreme i igraju bolje nego ranije. Drago mi je što smo se trgli posle perioda očajne igre početkom treće četvrtine i preokrenuli", rekao je Čanak posle utakmice.

Do početka plej-ofa preostala su gostovanja u Vršcu i Valjevu.

"Cilj je da pobedimo sve do kraja i da spremni uđemo u četvrtfinale. Ne odustajemo od onoga što smo najavili na početku Superlige", rekao je Čanak.

Najdžel Vilijams-Gos rekao je da je zadovoljan borbenošću ekipe i reakcijom na poraz od FMP Železnika.

"Hvatamo dobar momentum za nastavak šampionata", naveo je američki plejmejker.

Trener Dinamika Miroslav Nikolić naglasio je da njegov tim želi da se kroz Superligu kvalifikuje za Drugu ABA ligu.

"Želimo da pobedimo svakoga, ali uz to forsiramo mlade igrače. Nismo se nadali da ćemo napraviti iznenađenje, već smo hteli da klinci osete ambijent i da odigramo bolje nego što inače igramo protiv Partizana, koji je mnogo jači i iskusniji od nas. Mi smo svakako treći u grupi, a u plej-ofu ćemo pokušati da napravimo neko iznenađenje", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve