Nova vest
Košarka

Četvrtak, 10.05.2018.

21:12

Nedović se pridružuje Micovu za 1.8 miliona

Srpski košarkaš Nemanja Nedović karijeru nastavlja u Armani Milanu, javlja Eurohoops.

Izvor: B92

Autor:B92

Nedović se pridružuje Micovu za 1.8 miliona
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Generalni menadžer milanske ekipe Livio Proli je već potvrdio da ima interesovanja kluba za Nedovića i Amedeo Dela Valea, a izvori Eurohoopsa potvrđuju da se srpski igrač dogovorio sa timom iz prestonice mode.

Dvogodišnji ugovor će biti 'težak' 1.8 miliona evra za dve godine. Uz to Unikaha će dobiti i manju otkupnu klauzulu.

Međutim, kako Eurohoops piše, priključivanje Nedovića ekipi ne menja mnogo u sastavu Armanija. Endrju Gaudlok je tu i možda ostane i posle kraja ove sezone zajedno sa Nedovićem. Od srpskih igrača, tu je i Vladimir Micov.

Što se tiče Majka Džejmsa, napretka u pregovorima sa njim za sada nije bilo. Armani je i prethodnih godina trošio novac na kvalitetna pojačanja, ali bez pravih rezultata.

Koliko je ekipi falilo timske hemije pokazao je Trento prošle godine kada je u polufinalnoj seriji italijanskog šampionata pobedio Armani.

U sredu je i Venecija pobedom uspela da napravi 'rokadu' na čelu tabele italijanskog prvenstva pred plej-of upravo pobedom nad novim timom jednog od najboljih bekova u Španiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve