Nova vest
Košarka

Utorak, 08.05.2018.

18:24

Nikodijević: Beograd spreman za košarkaški spektakl

Beograd je spreman da na najbolji mogući način bude domaćin završnog turnira Evrolige u košarci, izjavio je predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Nikodijević: Beograd spreman za košarkaški spektakl
StarSport

Nikodijević je, gostujući na RTS, naglasio je da je najveći izazov i uspeh bio upravo što je F4 doveden u Beograd.

"Izazov je bio pobediti u jakoj konkurenciji kandidata, naročito ako se ima na umu da su poslednjih godina domaćini bili Berlin, London, Pariz, Madrid, Istanbul", rekao je Nikodijević.

Nikodijević smatra da Beograd može da odgovori svim izazovima organizacije ovakvog takmičenja.

"Standardi organizacije veoma su visoki, a ugovorom su precizirani bezbednosni kriterijumi. Obaveza je učešće Ministarstva unutrašnjih poslova, Vojske Srbije i svih službi bezbednosti, u koordinaciji sa službama ostalih zemalja koje imaju učesnike. Sve pripreme su završene i očekuje nas veliki sportski spektakl", kaže Nikodijević.

Predsednik Skupštine grada istakao je i da Beogradska arena dobija opremu kakvu nije imala do sada, koja će nakon toga ostati u njoj.

Očekuje se oko 15.000 gostiju, a Beograd će biti centar ne samo košarkaškog sveta, već i čitave Evrope. Fajnal-for u Beogradskoj areni održava se od 18. do 20. maja, a u polufinalu se sastaju košarkaši Fenerbahčea i Žalgirisa, kao i Real Madrid - CSKA Moskva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve