Nova vest
Košarka

Utorak, 08.05.2018.

15:29

Topić: Igrači moraju da shvate 'težinu' dresa Crvene zvezde

Trener Crvene zvezde Milenko Topić, koji je preuzeo ekipu po odlasku Dušana Alimpijevića, kaže da nije vreme za velike reči i da ekipa mora da se okrene radu.

Izvor:

Autor:

Topić: Igrači moraju da shvate 'težinu' dresa Crvene zvezde
StarSport

"Žao mi je što pod ovakvim okolnostima dolazim na mesto prvog trenera. Imali smo ideju kada smo Dušan i ja predstavljeni kao trenerski tandem na početku sezone, da ćemo ovo odraditi zajedno do kraja. Što se tiče moje igračke karijere – sve to sada pada u vodu i nije važno, važno je ono što sledi", rekao je nekadašnji kapiten za sajt kluba.

Kako je naveo, igrači moraju da popravi odnos prema igri, da podignu odgovornost i shvate 'težinu' dresa koji nose i za koji klub igraju.

"Moramo da se okrenemo jedni drugima jer samo zajedno možemo da krenemo napred kao tim. Nemamo puno vremena, a puno utakmica je pred nama. Treba osvežiti ekipu i uraditi dobru pripremu, koja je važna u ovom delu sezone. Bez velikih reči, na nama je da radimo i očekujem da idemo napred", istakao je on.

Zvanični debi Topić će imati sutra protiv Borca iz Čačka, ekipe od koje su nedavno izgubili.

"Ekipa Borca je dobar tim, koji zna da igra košarku i koji zaslužuje svaki respekt. I to nisu pokazali samo u našoj utakmici u Čačku, već i kroz ostale mečeve ove sezone u ABA 2 ligi i domaćem šampionatu. Mi sa druge strane, moramo prvo da vratimo veru u sebe kao tim, koji želi da odigra dobru, borbenu utakmicu. Takođe, očekujem i podršku naših navijača jer smo u završnoj fazi naporne sezone", poručio je Topić.

Utakmica između Crvene zvezde i Borca iz Čačka igra se u sredu od 18 časova u dvorani Aleksandar Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve