Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 07.05.2018.

10:49

Milojević: Velika pobeda, falilo nam je pola ekipe

Dejan Milojević, trener Mega Leksa, zadovoljan je pobedom svoje ekipe nad aktuelnim šampionom Srbije Crvenom zvezdom, uprkos izostanku velikog dela ekipe.

Izvor: LN

Autor: LN

Milojević: Velika pobeda, falilo nam je pola ekipe
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Mega je nanela Zvezdi drugi poraz u 7. kolu Superlige (76:74) i ostvarila svoju četvrtu pobedu.

"Ovo je velika pobeda za nas, ako uzmemo u obzir to da nam je falilo više od pola ekipe. Igrali smo čvrst, dobar meč. Pobeda nema rezultatskog značaja, ali je bitna za naše samopouzdanje", rekao je Milojević.

Najbolji igrač Mege bio je Stefan Fundić sa 19 poena i 18 skokova (12 ofanzivnih). Na konferenciji za štampu Fundić je rekao da ova pobeda ima veliki značaj za veoma mladu ekipu Mege.

"Pokazali smo da možemo da igramo sa najboljim timom u ligi i da ih i pobedimo. Naša forma je u rastu i nadam se da ćemo nastaviti da rastemo kao ekipa iz meča u meč", dodao je Milojević.

Mega se nalazi na trećem mestu grupe A sa skorom 4-3, dok je Zvezda druga sa skorom 5-2.

Tim Dejana Milojevića u sledećem kolu ide na gostovanje Mladosti, a izabranici Dušana Alimpijevića dočekaće Borac, od koga su izgubili u prvom delu grupne faze. Oba meča su na programu 9. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve