Nova vest
Košarka

Četvrtak, 26.04.2018.

19:29

Mijailovic: Aplicirali smo za Evrokup, ali Partizan želi Evroligu

Predsednik Partizana Ostoja Mijailovic saopštio je na tviteru da su crno-beli zvanično aplicirali za specijalnu pozivnicu za učešće u Evrokupu.

Izvor:

Autor:

Mijailovic: Aplicirali smo za Evrokup, ali Partizan želi Evroligu
StarSport

Višestruki šampion Srbije i regiona završio je sezonu na šestom mestu u ABA ligi, poziciji koja ne garantuje učešće u međunarodnim takmičenjima, dok je trijumfom Budućnosti u finalnoj seriji od Budućnosti i definitivno ostao bez šansi.

Međutim, prvi čovek kluba iz Humske ipak ima nešto drugo u planu – povratak Partizana u elitno takmičenje.

"KK Partizan aplicirao je za specijalnu pozivnicu za učešće u Evrokupu. Ipak, ukoliko Evroliga odlući da se broj timova učesniak uveća, vodeći se našim putem ka konsolidaciji, kao i bogatom tradicijom, Partizan mora da bude shvaćen kao najozbiljniji kandidat za specijalnu pozivnicu od klubova iz ABA lige", naveo je Mijailović.

Nekadašnji prvak Evrope poslednji put bio je deo elitnog društva u sezoni 2013/14, dok je u aktuelnoj sezoni učešće u Evrokupu završio u grupnoj fazi sa jednom pobedom i devet poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

150 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve