Nova vest
Košarka

Sreda, 25.04.2018.

10:05

Alimpijević: Ko zna koji put nam se ovo događa...

Dušan Alimpijević, trener Crvene zvezde, očekivano je bio nezadovoljan posle poraza od Borca u Čačku u trećem kolu Superlige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Alimpijević: Ko zna koji put nam se ovo događa...
Starsportphoto

"Došli smo da odradimo utakmicu, a to nije dobro. Ko zna koji put ove sezone nam se događaju ovakve stvari. Znate šta, nije toliki problem bio čak ni odbrana, jer smo u drugoj, trećoj i četvrtoj četvrtini primali 14, 18 i 15 poena. Problem je napad", rekao je Alimpijević posle meča.

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su neočekivani poraz od Borca u trećem kolu Superlige Srbije.

"Kad ne uđete koncentrisano u utakmicu, a pokušate da je uhvatite tokom meča, to ne ide. Samo mali procenat vrhunskih sportista može da uhvati koincentraciju tokom takmičenja, ostatak kao što je moj tim treba to da radi pre početka utakmice", kazao je Alimpijević i dodao:

"Ni u jednom segmentu nismo pokazali da zaslužujemo ovu pobedu kada u Čačku igrate utakmicu u kojoj promašite 15 penala, u kojoj promašite 21 put za tri poena, a pritom budete mnogo puta otvoreni, onda ne zaslužujete da pobedite".

Aktuelni šampion Srbije naredni meč igra u petak kada će dočekati Zlatibor iz Čajetine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve