Nova vest
Košarka

Petak, 20.04.2018.

08:40

Čanak: Nedopustiva igra protiv sedme ekipe, nismo favoriti protiv FMP

Košarkaši Partizana pobedom nad Novosađanima započeli su takmičenje u Superligi, ali trener crno-belih Nenad Čanak nije bio zadovoljan igrom svojih igrača.

Izvor: B92

Autor:B92

Čanak: Nedopustiva igra protiv sedme ekipe, nismo favoriti protiv FMP
Starsport

Crno-beli su u hali "Aleksandar Nikolić" ubedljivo pobedili Vojvodinu sa 90:67.

"Jedina dobra stvar je pobeda, ostalo je vrlo poražavajuće i zabrinjavajuće. Rade se iste stvari kao sa prijateljskih utakmica, a to je dobro otvaranje i onda dolazi do samozadovoljstva i do potcenjivanja bez ikakvog osnova ili valjanog razloga. Šta god da je, ekipe koje su objektivno slabije od nas se vraćaju i ulaze u seriju, a mi u nervozu, umesto da bude priprema za dalje", izjavio je Čanak.

Partizan u narednom kolu dočekuje FMP, a Čanak upozorava da sa ovokvom igrom će im biti teško protiv tima iz Železnika:

"Nedopustivo je da Vojvodina ima 20 skokova više, a niža je od nas na svakoj poziciji. To nema veze sa taktikom, nego željom i koncentracijom. Uz dužno poštovanje rivala, oni su došli ovde kao sedma ekipa iz KLS, a napravili su 20 ofanzivnih skokova. Mi smo imali 19 izgubljenih lopti, to nije dobro. Ostaje nam da se pripremimo, jer ovakvi nismo favoriti protiv ekipa koje igraju ABA ligu, a FMP je igra", zaključio je trener crno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve