Nova vest
Košarka

Utorak, 17.04.2018.

19:53

Kamenovan autobus sa košarkašima MZT-a

Autobus s košarkašima MZT-a iz Skoplja kamenovan je na povratku s utakmice protiv Rabotničkog, objavilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Kamenovan autobus sa košarkašima MZT-a
Getty Images

Kako se navodi u saopštenju policije, povređenih u tom incidentu nije bilo a napravljena materijalna šteta, uz napomenu da se "radi na potpunom raščišćavanju slučaja".

Nepoznate osobe su sinoć oko 22.50 kamenom razbile jedno staklo na autobusu sa košarkašima MZT-a koji su se vraćali sa utakmice odigrane u Gostivaru.

Autobus je kamenovan u Ulici Vasko Karngelevski u Skoplju u blizini dvorane "Jane Sandanski" koju košarkaši MZT-a dele s rukometašima Vardara.

Utakmica makedonske košarkaške Superlige između gradskih rivala Rabotničkog i MZT odigrana je juče u Gostivaru, jer je u dvorani Rabotničkog, gde je trebalo da se igra, semafor u kvaru.

Lider na tabeli Rabotnički je pobedio šampiona MZT sa 92:74, u utakmici košarkaškog "večnog derbija" koja je odigrana bez publike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve