Nova vest
Košarka

Nedelja, 15.04.2018.

00:15

Džikić o pretnjama Zvezde da neće igrati: Čekaj, imam 47 godina

Aleksandar Džikić, trener Budućnosti, rekao je posle osvajanja ABA lige da je Zvezda pravi evroligaški tim.

Izvor: B92

Autor:B92

Džikić o pretnjama Zvezde da neće igrati: Čekaj, imam 47 godina
FOTO: ABA liga/Buduænost Voli

"Čestitam Zvezdi... Sve su utakmice bile blizu. Imaju kvalitet, lidera Ročestija i pravi su evroligaški tim. Mi smo jesmo osvojili ABA ligu ove godine i to će ostati ispisano. Čestitao bih i igračima, stručnom štabu, ljudima što vode klub", kazao je Džikić, a potom i dodao:

"Te priče oko okotbra... Polako, ko živ, ko mrtav".

Košarkaši Budućnosti osvojili su prvu titulu na Jadranu i sledeće sezone igraće u Evroligi.

"To oko energije to je briga kondicionog trenera, on je u tome mnogo dobar. Timski koncept je ono što smo oduvek hteli ove sezone i mislim da smo to uspeli. Volim što stalno neko drugi izađe...", kazao je trener Budućnosti.

Posle ove rečenice Džikića igrači su ušli u pres salu i krenuli da slave titulu pevajući. Sve je trajalo nekoliko minuta i konferencija je nastavljena.

Potom je i usledilo pitanje da li se na neki način unervozio oko priče da Zvezda neće izaći na četvrti meč.

"Čekaj da ti kažem, 47 godina imam... Kad je veliki ulog, pomeraju se granice tih nekih sredstava. Ali... To je normalno. Dobro, probaš sve da osvojiš, ko se toga posle seća? Zvezda je dobar tim, dobro je igrala cele seone, ali na vrhu ima samo mesta samo za jednog. Oni su imali niz uspeha sa Dejom, sada smo prvi mi", kazao je Džikić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve