Nova vest
Košarka

Subota, 14.04.2018.

16:32

"Ako ne padne na glavu i prođe bez povrede – onda je običan faul"

Nikola Kalinić, košarkaš turskog Fenerbahčea, na sarkastičan način prokomentarisao je situaciju u kojoj je Suad Šehović napravio očigledan nesportski faul.

Izvor: B92

Autor:B92

Starsportphoto

"Žrtva" ovog faula bio je Džejms Feldin u trećoj četvrtini treće utakmice finala ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde.

Nekadašnji košarkaš crveno-belih na Tviteru je prokomentarisao GIF u kojem se vidi očigledna nesportska greška Šehovića nad Feldinom, međutim sudije su samo pokazale na običan faul.

"Ako ne padne na glavu i sve prođe bez povrede, svira se običan faul", prokomentarisao je sarkastično srpski košarkaš, a GIF i komentar Kalinića možete videti OVDE.

Crveno-beli na kraju izgubili su na nesrećan način pošto su Feldin i Lesor promašili iz otvorenih pozicija.

Dan posle ovog meča vlada velika tenzija u Podgorici, pošto je predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović rekao da "gotovo sigurno neće izaći večeras na teren u Morači".

Kasnije je održan i sastanak između Crvene zvezde, komesara za suđenje Iztokom Remsom, direktorom ABA Krišimirom Novoselom i sportskim direktorom Žarkom Čabarkapom.

Početak meča planiran je za 21 čač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve