Nova vest
Košarka

Utorak, 10.04.2018.

10:25

Feldin: Ne želim u PG sa 0:2, večeras je "pobedi ili idi kući"

Košarkaši Budućnosti pobedili su Crvenu zvezdu 80:76 u prvom meču finalne serije plej-ofa ABA lige u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Feldin: Ne želim u PG sa 0:2, večeras je
Foto: Starsport

Druga utakmica zakazana je za danas od 18.30 časova na istom mestu.

Džejms Feldin, košarkaš Crvene zvezde, tvrdi da ne postoji izgovor za slabu partiju i poraz od Pogoričana u prvom duelu.

"Želeli su pobedu više od nas, bili skoncentrisaniji kada se lomilo. Ne možemo da tražimo izgovor, da se vadimo na umor ili slično... Mi iskusniji moramo više da damo, prvi moram da nađem način da pogađam", rekao je Feldin, koji je dao 10 poena, ali uz slab procenat šuta iz igre 5/13 (0/4 za tri).

Popravni je, dakle, već večeras, a američki bek naglašava da ekipa mora da pokaže reakciju.

"Ne želimo sa 0:2 da odemo u Podgoricu, sledeći meč je jedan od onih "pobedi ili idi kući". Igra se na tri dobijene utakmice, tako da ništa još nije gotovo. Moramo da promenimo igru u odbrani", kaže Feldin.

Može li Zvezda se oporavi od šoka? Kvota da će večeras savladati Budućnost s više od 7,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve MOZZART kvote za finale ABA lige.

Posle poraza u ponedeljak, kvota da će Zvezda opet biti šampion Jadrana porasla je na 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za ishod finala ABA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve