Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 09.04.2018.

21:34

Alimpijević: Nema krivca među igračima, ja sam kriv za ovo

Dušan Alimpijević, trener Crvene zvezde, rekao je da nema krivca među igračima, već da je on kriv za poraz od Budućnosti u prvom meču finala ABA lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Alimpijević: Nema krivca među igračima, ja sam kriv za ovo
Starsportphoto

"Budućnost je zasluženo pobedila, bila je bolja. Sutra je novi dan, tako da moramo da uradimo sve što je potrebno za pobedu", rekao je Alimpijević.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su pred domaćom publikom od Budućnosti u prvom meču finala ABA lige.

"Uzrok nervoze je važnost meča. Nedopustivo je da ovako krenemo utakmicu, da tri četvrtine završavamo uz zvuk sirene. Važni su detalji u ovakvim utakmicama", kazao je trener Crvene zvezde.

Alimpijević kaže da ekipa mora da izgleda mnogo bolje u narednom meču.

"Nismo došli danas da izgubimo utakmicu, mora mnogo bolje u svim pogledima. Videla se dodatna nervoza, moramo sutra to da promenimo", rekao je šef struke crveno-belih.

Druga utakmica finala ABA lige na programu je u utorak od 18.30

"Moramo drugačije sutra. Nema krivca među igračima, ja sam kriv za ovo. Sutra nam je još važnije i zamolio bih da ovim momcima i sutra da pruže podršku", zaključio je Alimpijević.

Branko Lazić kazao je da ekipa mora da ohaldi glavu i da se spremi za meč.

"Ušli smo premekano, dozvolili smo 7:0 na početku i celu utakmicu smo jurili rezultat. Treba da ohladimo glave i da se spremimo sutra za sledeći meč. U Podgorici da vratimo seriju i završimo seriju u Beogradu. Manje nervoze i više koncentracije", rekao je Lazić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

170 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve