Nova vest
Košarka

Četvrtak, 05.04.2018.

10:35

Itudis: Zvezda je talentovana, ovo je bitna utakmica za nas

Trener CSKA Dimitris Itudis ističe da je ovo bitan meč protiv kvalitetnog protivnika, iako je za obe ekipe bez rezultatskog značaja.

Izvor: LN

Autor: LN

Itudis: Zvezda je talentovana, ovo je bitna utakmica za nas
STARSPORT/Pedja Milosavljevic

Košarkaši Crvene Zvezde u poslednjem kolu Evrolige gostovaće u Moskvi, ekipi CSKA.

"Ovo je poslednja utakmice regularnog dela Evrolige. Zvezda je talentovan tim koji može da da puno poena, na različite načine, a to su dokazali nekim utakmicama na kojima su postizali mnogo koševa, kako kod kuće tako i u gostima", rekao je Itudis

CSKA je obezbedio prvo mesto u regularnom delu, pa čekaju rasplet ostalih mečeva kako bi saznali protivnika u doigravanju.

"Ovo je bitna utakmica za nas jer želimo da se povratimo posle loše partije protiv Žalgirisa. Želimo da završimo ovaj deo takmičenja dobrom utakmicom, tako da pozivam sve navijače da dođu i da nas podrže", zaključo je Itudis.

Veteran ekipe iz Moskve Vitali Fridzon ističe da gledaju samo na pobedu i dobru partiju.

"Razmišljamo samo o pobedi. Odigrali smo lošu utakmicu u Kaunasu, a to ne možemo opet da dopustimo. Moramo da budemo fokusirani na ovaj meč i da budemo efikasni kao u Beogradu", izjavio je Fridzon.

Utakmica je na programu u četvrtak, od 19:00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve